Verlanglijstje

De feestdagen staan weer voor de deur en daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Het bedenken van cadeaus kan soms best moeilijk zijn. Weet jij nog niet wat je op je verlanglijstje moet zetten? Of weet je niet wat je aan een paardengek cadeau kunt geven? Lees hier dan alvast wat ideeën om inspiratie op te doen.

Horse and Hunk kalender
Wat is er nu beter dan een kalender met mooie paarden? Een kalender met mooie paarden én 12 mooie mannen natuurlijk! Je kunt het hele jaar door lekker wegkwijlen bij de Horse and Hunk kalender, want elke maand is weer anders. Een kalender kost €12,95, daarmee steun je ook Brooke Hospital for Animals.

paard mooie man kalender 2015

Horse and Hunk kalender

Rainlegs
Voor degene die niet de beschikking hebben over een binnenbak is het erg fijn om droge en warme bovenbenen te hebben in de winter. Op mijn verlanglijstje staan daarom rainlegs. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij de Epplejack voor €29,95.

Rainlegs

Rainlegs

Frontriem
Frontriemen kunnen je paard net dat beetje extra uitstraling geven en bovendien staat het heel chique wanneer er een mooie frontriem op het hoofdje van je paard straalt. Bij DV Frontriemen kun je zelf je frontriem samenstellen met steentjes in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Vanaf €79.95 heb je jouw unieke frontriem.

uniek frontriem zelf samenstellen

Unieke frontriem

Zadelbontje
Veel buitenrijders kennen het probleem, na een rit van enkele uren doen je billen pijn. Een zadelovertrek van bont is dan ideaal, maar omdat het niet hoognodig is, stel je het kopen ervan vaak uit. Dan is dit het juiste moment om er één op jouw verlanglijstje te zetten. Voor €44,95 heb je er al één bij De Hindernis.

zadelovertrek bont

Zadelovertrek bont

Ring met paardenhaar
Het is niet zomaar een ring, maar een ring met haar van jouw eigen paard of jouw verzorgpaard! Je draagt altijd een symbolisch stukje van je paard bij je. Het hoeft niet duur te zijn. Bij Paard en ring heb je al een ring vanaf € 49,95.

ring paardenhaar

Ring met paardenhaar

Ik hoop dat ik jullie op ideeën heb gebracht! Wat staat er op jullie verlanglijstje?

Meer cadeau ideeën opdoen? Lees dan Verlanglijstje 2 en kado ideeën voor paardenliefhebbers

2 gedachtes over “Verlanglijstje

  1. Pingback: Verlanglijstje 2 | Paard &Passie
  2. Pingback: kado ideeën voor paardenliefhebbers | Paard &Passie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s