Verlanglijstje 2

De feestdagen staan weer voor de deur en daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Het bedenken van cadeaus kan soms best moeilijk zijn. Weet jij nog niet wat je op je verlanglijstje moet zetten? Of weet je niet wat je aan een paardengek cadeau kunt geven? Lees hier dan alvast wat ideeën om inspiratie op te doen.

Touwhalster
Bij Horse Charms kun je hele leuke setjes bestellen. Je kunt het zo compleet maken als je maar wilt, een touwhalster met teugels en een neckrope bijvoorbeeld. Je kunt de kleur van het halster  kiezen en voor de neus- en kopband kun je twee kleuren kiezen. Daarnaast kun je beslissen of je lange of korte veren wilt en welke kleuren de kralen krijgen. Eigenlijk kun je zelf alles beslissen. Ik heb gekozen voor de combinatie van de onderstaande foto en ik ben er erg blij mee!

Touwhalster veer

Barebackpad
Op je paard klimmen zonder zadel is ook weleens leuk, alleen rijdt het minder fijn. Met een barebackpad kun je lekker zacht zitten en prik je niet met je zitbeenknobbels in de rug van je paard. Je kunt zo’n pad vanaf €89,50 bestellen bij Horse Top Shop.

rijshabrak barebackpad F.R.A.

Kussensloop of telefoonhoesje met foto
Voordat je naar bed gaat nog even één keer naar je paard willen kijken, we kennen het allemaal. Heb je een kussensloop met je topper erop? Dan kun je met een gerust hart in slaap vallen met je hoofd op je maatje, figuurlijk gezien dan. Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar bij Kruidvat.
Heb je liever een telefoonhoesje met een foto van je paard erop? Logisch, deze bewonder je immers de hele dag door. Bij de Hema zijn er voor verschillende telefoonmerken persoonlijke telefoonhoesjes te maken.

foto kussensloop telefoonhoesje

Oorwarmers
Het is een kleinigheidje maar dan heb je wel heerlijk warme oren! Door de oorwarmers vast te maken aan je cap komt er geen kou en geen wind bij je oren. Je hebt ze al voor €8,95. Nu nog iets verzinnen tegen die koude neus!

Oorwarmers bont

 

Meer cadeau ideeën opdoen? Lees dan verlanglijstje 1 en kado ideeën voor paardenliefhebbers

2 gedachtes over “Verlanglijstje 2

  1. Pingback: Verlanglijstje | Paard &Passie
  2. Pingback: kado ideeën voor paardenliefhebbers | Paard &Passie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s