HV Polo setje

Het vetste setje van de herfstcollecties is naar mijn mening die van HV Polo Crown met de combinatie ‘Claudio’, ‘Eduardo’ en ‘Favouritas’. En dan vooral de set met zwart en paars/fuchsia. Ik ben helemaal verliefd. Er zijn ook nog een aantal andere kleuren verkrijgbaar. De set bestaat uit een sjabrak, een set peesbeschermers en een halsterset.

zadeldek Claudio halster tas zadel

Het sjabrak
Het sjabrakje Claudio HV Polo is gemaakt van 100% katoen en je kunt het wassen op 30 graden. Bij Kramer.nl is het zadeldekje nog te koop voor €54,90.

Sjabrak HV Polo Claudio fuchsia zwart

Peesbeschermers
De peesbeschemerset Eduardo HV polo is gevoerd met neopreen en dus zacht voor de benen van je paard. Deze kun je kopen bij Horseshopinternational.nl voor € 49,95.

Peesbeschermers peesbeschermerset

Halster
Halsterset Favouritas HV Polo is gemaakt van polypropyleen. De neusriem is voorzien van een lekkere zachte fleece bekleding, net als het halsstuk. Het halstersetje is bij kramer.nl te koop voor €43,90.

Halster halstertouw HV polo Favouritas

Helaas zijn de producten al bij veel winkels uitverkocht en moet je snel zijn om ze te bemachtigen! Wat maakt het uit dat het herfstcollectie is? Het staat je paard ook zeker niet verkeerd in de winter of in de zomer!

Een gedachte over “HV Polo setje

  1. Pingback: Verjaardagskado’s | Paard &Passie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s