Dichterbij Paard & Zo 2015

De relatie tussen paard en mens kan bijzonder en sterk zijn. Dit ervaar je in een dag vol gezellige, leerzame en veelzijdige activiteiten voor jong en oud. Paard & Zo daagt je uit om dichterbij je paard te komen!

Dichterbij Paard en zo 2015

‘Dichterbij Paard & Zo 2015’ is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door Paard & Managementstudenten van Hogeschool Van Hall Larenstein. Het vindt plaats op zaterdag 24 januari 2015 bij Stoeterij ’T Swarte Paert. Er zijn geweldige clinics, prachtige shows en er is een diverse markt. Enkele namen op het programma zijn: Lammert Haanstra, Eva Roemaat en TREC Noord! Je kunt zelfs je paard meenemen en meedoen aan een clinic. Daarnaast is er ook speciaal voor de kinderen een leuke knuffel- en knutselhoek met shetlanders! Kortom; voor ieder wat wils! Bekijk het programma hieronder:

programma paard en zo 2015

‘Dichterbij Paard & Zo 2015′ zamelt zo veel mogelijk geld in voor Stichting Opvang Manegepaarden en -pony’s. Zij geven oude manegepaarden en -pony’s een welverdiende oude dag. Meer info over de stichting vind je op: www.pensioenpaard.nl.

Voor meer informatie over het evenement kun je kijken op: www.paardenzo2015.nl.

Kom 24 januari 2015 naar Paard & Zo 2015 bij ’t Swarte Paert te Hemrik. De organisatie heet je graag van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s