Lente set Felix Bühler 2015

De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer nieuwe collecties in de winkels hangen. Dit keer is mijn oog gevallen op een setje van Felix Bühler.

halster sjabrak oornet peesbeschermers felix buhler

De set bestaat uit een halster, een sjabrakje, een oornetje, peesbeschermers en kogelbeschermers, maar er zijn ook bijpassende kledingstukken voor de ruiter verkrijgbaar. De gehele set is verkrijgbaar bij Kramer.nl. Vooral de kleur op de afbeelding hierboven vind ik erg leuk. Deze kleur noemen ze ‘kers’ bij Kramer. Het is een lekker fris kleurtje en dat mag ook wel na al die sombere dagen.

Het halster heet Mona en kost €19,90. Het sjabrak heet Mara en je hebt hem al voor €34,90. Het oornet genaamd Mia kost je €19,90 en de peesbeschermers Malin zijn €19,90. De kogelbeschermers zijn €14,90.

Naast deze kleur zijn er nog een aantal andere leuke kleuren beschikbaar. Deze zie je op de afbeelding hieronder. Eigenlijk hebben ze allemaal wel iets, maar misschien heb ik een soort ‘halster addiction’ haha. Ik ben namelijk gek op halsters. Het is geen duur artikel en je hebt ze in veel varianten. Daarbij komen extra halsters altijd wel van pas.

halsters Felix Buhler

De set is niet alleen leuk voor vrouwen maar ook voor mannen. Mijn vader wilde namelijk een donkere kleur sjabrak, maar het moest er natuurlijk wel een beetje sportief uitzien. Hij heeft het dekje Mara besteld in de kleur Navy. Bovendien staat donkerblauw altijd goed op een bruin paard!

sjabrakje Felix Bühler

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s