Verjaardagskado’s

Net als Edward Gal was ik gisteren jarig. De familie kwam op visite en het was erg gezellig. Ik ben enorm verwend met kadootjes. Hier een korte samenvatting van al het moois!

zadeldekje Claudio halster amigo

Van mijn opa en oma heb ik zadeldek Claudio gekregen, waar ik over schreef in mijn post: HV Polo setje. Ik ben helemaal weg van dit dekje en in het echt is ie nog mooier dan op de website! Het logo van HV Polo is namelijk van een soort bronsachtig kleurtje wat een klein beetje glanst.

Van mijn broer en zijn vriendin heb ik een halster gekregen van het merk Amigo. Het halster past bij erg mooi bij het zadeldekje en is ook nog eens zacht gevoerd bij de neus en achter de oren. Ik ben echt super blij met deze combinatie (zie bovenstaande foto). Ik ben namelijk gek op roze, maar het moet niet too much zijn. Varro is natuurlijk een vent en hij moet het dragen. Deze artikelen vind ik daarom geweldig!

Daarnaast heb ik een ‘houding en zit clinic’ gekregen van de ouders van mijn vriend. Deze clinic is van Carmen Schalk. Je gaat dan eerst een half uur op een zitsimulator en daarna krijg je een half uur les op je paard. Ik heb dit nog nooit gedaan dus ik ben benieuwd. Ik hou jullie op de hoogte met een blog!

En last but not least, een echt ‘Marissa kado’ van mijn vriend. Het heeft niks met paarden te maken, maar het is zeker het noemen waard! Alles wat in het pakket zit, is kenmerkend voor mij. Ik ben namelijk gek op zoute popcorn, ik eet elke dag oreo koekjes, ik ben verslaafd aan Milka oreo en aangezien ik het vaak koud heb, ben ik gek op dekentjes. Als kers op de taart zaten er ook nog eens mooie rozen bij en Jillz. Bij het zien van al die geliefde producten, was ik in 1 keer helemaal blij. Daarbij kreeg ik ook nog eens een hele mooie ring!

verwendoos kado cadeau

4 gedachtes over “Verjaardagskado’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s