30 dagen challenge om je houding en zit te verbeteren

Een goede zit te paard is erg moeilijk. De één valt voorover, de ander naar rechts of heeft moeite met doorzitten. Het is ook niet zo gek dat je niet perfect kan zitten op een bewegend dier. Maar als je netjes zit, kan jouw paard zich makkelijker en beter bewegen. Wil je aan je houding en zit werken? Doe dan mee aan de 30 dagen challenge om je houding en zit te verbeteren.

wijken scheef zitten

Bij deze challenge van Hester Bransen ontvang je 30 dagen lang elke dag een videotip om je houding en zit te verbeteren. Meld je gratis aan op: http://ruitergevoel.com/30-dagen-challenge/ en doe mee. Maak van te voren een filmpje van jou te paard in stap, draf en galop en na de challenge nog een keer. Zo kun je mooi de vooruitgang zien.

Succes!

Een gedachte over “30 dagen challenge om je houding en zit te verbeteren

  1. Pingback: Win en verbeter je houding en zit! | Paard &Passie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s