Win en verbeter je houding en zit!

Ben jij een ruiter die kampt met een probleem als het gaat om houding en zit te paard? Dan is dit misschien wat voor jou. Tijdens het ‘Uit de box festival’ bij Manege Reuring op Stal in Castricum op 24 mei 2015 is er de rubriek ‘op weg naar een soepele zit’ waar jij je voor kunt inschrijven.

scheef zitten te paard

Voor deze rubriek kunnen ruiters zich aanmelden die zich geen raad meer weten met hun houding en zit. Door je aan te melden, maak je kans om op het festival mee te rijden in de finale. Je moet er wel voor willen gaan, want als je wint, is het hard werken geblazen. Je wint namelijk begeleiding van verschillende deskundigen. Onder andere Nicoline van Dantzig met een flexchair training, Clement Uittenboogaard sportmasseur, Reinoud Koppert paardensportmasseur (lees hier een interview met Reinoud over zijn mooie beroep!), Trixsports zadeldrukmeting en bitfitting, Praktijk Tao (acupuntuur) en Hester Bransen van de welbekende 30 dagen challenge, zullen jou helpen naar een betere zit.

Een relaxmoment hoort er natuurlijk ook bij, daarom mag je ook een bezoekje brengen aan Schoonheidssalon Gabriële en Perfect7seven Spraytan.

Je gaat dus een traject in waar je echt tijd en energie in moet stoppen. Hierbij zal je worden gevolgd door Paard & Passie! Ik zal de trainingsmomenten bijwonen en verslag doen van jouw ontwikkelingen.

Je kan je inschrijven door een berichtje te sturen naar Reuring op stal op Facebook. Vermeld er ook even bij waar je moeite mee hebt. En wie weet, rij jij 24 mei de finale op het festival!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s