Fleshouder productreview

Ook soms zo’n dorst tijdens een buitenrit? Ellen van www.dabo-design.nl bedacht er wat op: de fleshouder voor aan je zadel. Ik vind het werkelijk geniaal en kocht er één.

fleshouder aan zadel paard

De fleshouder maak je met een clipje vast aan het ringetje aan je zadel en met klittenband aan de singelstoot. Ik vroeg me af: ‘valt het flesje niet uit de houder?’. Dat gebeurt niet, kan ik je vertellen. Je kunt het elastiek straktrekken en vastzetten tot rondom het dopje van de fles. Hoe hard je ook rijdt, het flesje blijft keurig in de houder. De houder is bedoelt voor een 0,5 liter flesje. Als je een langere fles erin zet, blijft het op zich wel redelijk zitten maar minder goed dan bij een 0,5 liter flesje.

Mijn volgende vraag was: ‘beweegt het flesje niet heel erg tijdens het rijden?’. Ook hier is het antwoord: ‘nee’. Je moet de fleshouder natuurlijk wel goed vastmaken, niet te los en niet te strak. Maar dat is gelukkig niet zo moeilijk, want het product is erg gebruiksvriendelijk. De fleshouder is dus super handig en makkelijk. Dankzij dit product krijg je geen droge mond meer als je een rit maakt.

buitenrit fleshouder paarden kwpn duinrit

Vaak wil ik alleen een flesje meenemen als ik ga rijden. Ik vind deze houder veel handiger dan een zadeltas omdat het minder groot is en het vrijwel niet op je paard leunt. Daarbij zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. De fleshouders worden gemaakt van verschillende stoffen, net wat Ellen op voorraad heeft.

Ellen maakt en bedenkt alle producten in haar webshop zelf. Tijdens het bestellen kom je in contact met Ellen wat ik persoonlijk echt toegevoegde waarde vind. Ellen is heel vriendelijk, je kunt haar alles vragen en ze is heel flexibel. Een interview met dit creatieve brein achter Dabo Design volgt nog!

3 gedachtes over “Fleshouder productreview

  1. Pingback: Interview: Ellen Dabo van Dabo’s Design | Paard &Passie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s