Gratis maand HorseLifestyle.TV!

HorseLifestyle.TV is alles wat je je als paardenliefhebber maar kunt wensen, naast een echt paard natuurlijk. HorseLifestyle.TV biedt online films, series, boeken en tijdschriften en dat allemaal over paarden! Halverwege november gaat Horse Lifestyle wereldwijd lanceren en ik mag mijn lezers een gratis maand aanbieden!

televisie telefoon ipad tablet horselifestyle.tv free month

Alles op één website!
HorseLifestyle.TV laat zien wat de paardenwereld te bieden heeft. Daarbij gaat het platform ook in op de bijbehorende lifestyle! Je kunt leren van bekende trainers. Trainers die te zien zijn op Horse Lifestyle zijn onder andere Bent Branderup, Alycia Burton, Anna Twinney, Pat & Linda Parelli en Chris Irwin. Zij delen hun inzichten in de omgang met het paard of ze geven jou bijvoorbeeld een kijkje in de training.

Maar je kunt ook kijken naar het WK Horseboarding of een avondje bankhangen terwijl je wegdroomt bij een prachtige paardenfilm. Heb je zin om een tijdschrift of een boek te lezen? Dat kan natuurlijk ook! Neem even een kijkje in de bibliotheek. Dan krijg je een beter beeld van wat er allemaal beschikbaar is. De bibliotheek wordt overigens nog aangevuld voor de lancering en ook na de lancering steeds aangevuld!

Gratis maand!
Voor €12,95 per maand kun je een abonnement nemen op HorseLifestyle.TV welke maandelijks opzegbaar is. Wil jij Horse Lifestyle gratis uitproberen? Registreer je dan hier voor jouw gratis maand: https://horselifestyle.tv/nl/free-trial. Maximaal 10.000 mensen kunnen zich inschrijven voor een gratis maand dus wees er snel bij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s