kado ideeën voor paardenliefhebbers

Ben jij opzoek naar een cadeautje voor een paardenliefhebber? Neem dan even een kijkje in de lijst met cadeau ideeën die ik voor jou heb samengesteld.

kado ideeën

Mane ’n Tail
Ken je de verzorgingsproducten Mane ’n Tail al? Het is begonnen als een shampoo voor showpaarden met lange manen en staart. De paardenmensen begonnen de shampoo niet alleen op hun paarden te gebruiken maar ook op zichzelf! Je krijgt er zacht haar van met meer volume. Mane ’n Tail kun je dus voor jezelf gebruiken maar ook voor je paard. Ze hebben onder andere shampoo, conditioner en handcrème deze zijn te bestellen op manentailshop.nl.

Mane-n-Tail1

HorseLifestyle.TV
De cadeaus die een paardenliefhebber krijgt, zijn vaak cadeaus die eigenlijk voor het paard zijn bestemd. Wil je iets geven waar diegene zelf ook iets aan heeft? Geef dan een maandabonnement HorseLifestyle.TV. Hier kan onbeperkt worden genoten van films, series, boeken en magazines over paarden! Overal waar je maar bent, kun je genieten van jouw lifestyle op de tablet, smartphone, laptop en pc. Een maandabonnement heb je al voor €12,95 op HorseLifestyle.TV.

Multi Screen Horse Lifestyle

Salvadors gevoel voor paarden
Dit boek gaat over de tienjarige Willemijn. Zij is met haar ouders en broertje op vakantie in Spanje. Tijdens een bezoek aan Salamanca is ze getuige van een diefstal. Terug in Nederland blijft deze gebeurtenis haar achtervolgen en besluit ze om in actie te komen. En dan is er nog Salvador, een jongen met een speciaal gevoel voor paarden. Hij kan via gedachten communiceren met paarden.
Je geeft niet alleen een leuk verhaal om te lezen, maar je steunt hiermee ook nog eens het goede doel. De royalties gaan namelijk naar War Child. Het boek is hier te koop voor €14,95.

salvadors gevoel voor paarden

Fotoshoot
Een fotoshoot met de trouwe viervoeter daar maak je veel paardengekken blij mee. Het is weer eens wat anders dan het geven van een product. De paardengek krijgt niet alleen mooie foto’s maar ook een leuke middag! De prijzen verschillen hierbij enorm dus je kunt zelf kiezen wat je wilt!

mooiste

Paard-Opoly
Gek op spelletjes? Paard-Opoly is de paardenvariant van Monopoly. Je huurt hierbij een paard of een stal, koopt hooibalen en doet paardenweetjes op. De spelregels zijn het zelfde als bij Monopoly. Het gezelschapsspel is te koop bij de Divoza voor €29,95

ruitersport-Verhoeven-paard-opoly1

Nog meer kado ideeën opdoen? Bekijk dan ook verlanglijstje 1 en verlanglijstje 2!

 

2 gedachtes over “kado ideeën voor paardenliefhebbers

  1. Pingback: Verlanglijstje 2 | Paard &Passie
  2. Pingback: Verlanglijstje | Paard &Passie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s