Review: oorwarmers

Het is af en toe aardig koud buiten en helaas heeft niet iedereen een binnenbak. Dit gaat natuurlijk gepaard met koude oren, een koude neus en noem het maar op. Sinds een paar weken rij ik met de Epplejack oorwarmers en ik ben helemaal verkocht!

oorwarmers 3

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het een koud hoofd (en koude tenen en handen!), maar om nou een muts onder mijn cap op te doen gaat me net wat te ver. In december kreeg ik van de kerstman deze oorwarmers. Vanaf de eerste dag dat ik ze droeg, was ik verkocht. Ze houden je oren warm, maar ook een gedeelte van je wang. Ik vond het zo lekker dat ik de eerste keer met mijn oorwarmers toch heerlijk heb gereden in de koude nevel.
oorwarmers 1
De oorwarmers zijn eenvoudig te bevestigen aan je cap door middel van klittenband. Deze doe je om de bandjes van je cap. Check voor de aankoop wel even of ze aan je cap vast kunnen. De oorwarmers zorgen niet voor een warme neus maar als je oren lekker warm zijn, heb je daar eigenlijk niet zoveel last van. Aan de binnenkant van de oorwarmers is een soort zacht nep bont bevestigd, wat het dragen ervan extra comfortabel maakt.
Rijplezier met warme oren heb je al voor €8,95 bij de Epplejack!
oorwarmers-epplejeck_1500x1500_14699

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s