Help mij afstuderen!

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat ik de laatste tijd niet meer zoveel blogs plaats. Er staan nog verschillende leuke blogs op de planning! Maar momenteel ben ik druk bezig met afstuderen en ik heb jouw hulp nodig!

help out horse woman graduate

Om af te studeren aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam doe ik onderzoek naar het Facebookgedrag van paardenliefhebbers. Ik ben nog op zoek naar 4 vrouwen woonachtig in de USA van 30-55 jaar oud die ik kan interviewen over hun Facebookgedrag. Ken jij een persoon die aan deze criteria voldoet? Laat het mij weten of breng mij in contact met haar. Je kunt een mailtje sturen naar marissa.cornelisse@hotmail.com. Mijn dank is groot!

I study Media, Information and Communication at Amsterdam University of Applied Science. To finish my research paper to graduate I’m still looking for 4 women who love horses, who live in the USA and are 30-55 years old. I would like to interview these woman about their Facebook behaviour. If you fit this description or know someone who does & if you’re willing to help out, please let me know! You can send an e-mail to: marissa.cornelisse@hotmail.com. Your help is very valuable to me!

x Marissa

2 gedachtes over “Help mij afstuderen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s